Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αγρίνιο: Εφτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο για ασέλγεια σε 4χρονο

Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα επιβλήθηκε στον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο που είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων στον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι.

Οι ζωγραφιές του παιδιού

Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους. Οι ζωγραφιές του 4χρονου ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 29χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολόγων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Έξω από το Στρατοδικείο συγκεντρώθηκαν οι συγγενείς του παιδιού ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα τον δράστη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.