Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ομολογία από Γ.Οικονόμου: «Δεν ιδιωτικοποιούμε το νερό απλά θα το… τιμολογήσουμε σωστά»! (βίντεο)

Την αλγεινή εντύπωση που έχει δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία η νομοθέτηση της ιδιωτικοποίησης του δικτύου και των πηγών νερού, αύξησε με τις σημερινές του δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας πως θα ακολουθήσει «η σωστή τιμολόγηση του νερού»!

Δηλαδή τόσα χρόνια δεν τιμολογούνταν σωστά ο Έλληνας πολίτης; Τι εννοεί με «σωστή τιμολόγηση»; Γιατί να κατέβει η τιμή του νερού… αποκλείεται, άρα αφού τώρα θα γίνει σωστά, αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί!

«Στα τέσσερα χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν προχώρησε στην ιδιωτικοποίηση του νερού, αλλά με την τελευταία της παρέμβαση, με την εισαγωγή της ρυθμιστικής αρχής, έθεσε το πλαίσιο για την βελτίωση όλων των παρεχομένων υπηρεσιών για την υδροδότηση των πολιτών, και της σωστής τιμολόγησης τους, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε δηλώσει ότι «το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία να εξηγήσουμε γιατί το νερό πρέπει να έχει τη σωστή του τιμή.»

 

Σημειώνεται ότι χθες δεκάδες χιλιάδες πολιτών διαμαρτυρήθηκαν στην Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση του δικτύου και των πηγών νερού που ψήφισε η κυβέρνηση στη Βουλή σε ένα συλλαλητήριο που είχε να δει η πλατεία από την εποχή των συγκεντρώσεων υπεράσπισης της Μακεδονίας.

Η πλατεία Αριστοτέλους γέμισε ασφυκτικά και ήταν μια ζωντανή «δημοσκόπηση».

Όταν χιλιάδες πολιτών συγκεντρώνονται και διαμαρτύρονται  για ένα θέμα που δεν αφορά άμεσα την τσέπη τους, αλλά τη γενική κυβερνητική πολιτική και ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, τότε, ναι, έρχεται «καυτό» αποτέλεσμα στις εκλογές.

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.