Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βολές ευρωβουλευτών για τις υποκλοπές: Δεν συνεργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Βαριά εκτεθειμένο για ακόμη μια φορά το Μαξίμου και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις νέες δηλώσεις-κόλαφο που έρχονται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Ο Μάρτιν Σίρντεβαν, συμπρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων δήλωσε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει συνεργαστεί για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Τόνισε με νόημα ότι «δεν θέλουμε τίποτα να συγκαλυφθεί» και… προκάλεσε νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση που επιχειρεί με νύχια και με δόντια να θάψει το θέμα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ο Μάρτιν Σίρντεβαν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Αριστεράς είναι πολύ ενεργοί στο θέμα των υποκλοπών για να απαντήσει ότι αυτό συμβαίνει επειδή «έχει επηρεάσει τη χώρα τους», για να κάνει στη συνέχεια λόγο για «κανονική επίθεση», υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν συνεργάζεται έτσι όπως θα θέλαμε».

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ομάδας μου είναι πολύ ενεργοί επειδή το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει επηρεάσει τη χώρα τους. Μιλάμε για κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης που χρησιμοποείται εναντίον πολιτικών και δημοσιογράφων και την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν συνεργάζονται έτσι όπως θα θέλαμε. Δεν θέλουμε τίποτα από αυτά να συγκαλυφθεί» δήλωσε σχετικά.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.