Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να λέμε θερμά συλλυπητήρια!» ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ από τον (διευθυντή του Γρ. Τύπου της ΝΔ) Ν. Ρωμανό…

Μνημείο κυνισμού η ξεδιάντροπη δήλωση του διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού για την τραγωδία στα Τέμπη.

Αυθόρμητα και αβασάνιστα κύλησε από το στόμα του Νίκου Ρωμανού, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, η αδιανόητα προκλητική και κυνική φράση το νόημα της οποίας είναι ότι «βαρεθήκαμε να λέμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη».

«Ξεκινώ με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» ήταν τα ακριβή λόγια του Νίκου Ρωμανού που «πάγωσαν» τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύουν τα σχόλια στα social media.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, τόνισε σε tweet του ότι στην προσπάθειά του να τονίσει αυτό που ένιωθε ως «το ελάχιστο που οφείλουμε στις οικογένειες των θυμάτων» το εξέφρασε με εσφαλμένο τρόπο.
«Όταν κάνουμε μια λεκτική αστοχία πρέπει να την αναγνωρίζουμε χωρίς αστερίσκους – πολύ περισσότερο σε τέτοιες τραγικές & φορτισμένες στιγμές. Στην προσπάθειά μου να τονίσω αυτό που ένιωθα ως “το ελάχιστο που οφείλουμε” στις οικογένειες των θυμάτων, το εξέφρασα με εσφαλμένο τρόπο» γράφει στο Twitter o ίδιος.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.