Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τηλέφωνα σε καναλάρχες από το Μαξίμου για να εξαφανιστούν οι δηλώσεις Αναστασιάδη! Προ των πυλών η «λίστα Κοττάκη»!

Σε μπελάδες αλλά και έξοδα φαίνεται ότι έβαλε το Μέγαρο Μαξίμου η Εστία της Κυριακής, με την αποκάλυψη για τις δηλώσεις Αναστασιάδη σύμφωνα με τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως πράκτορας της Τουρκίας.

Για την ακρίβεια, ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη προδοτική συμπεριφορά έναντι της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας, καθώς η ακύρωση του αγωγού East Med, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία κατά των ελληνικών συμφερόντων.

Λογικά, αυτές οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις θα έπρεπε να έχουν γίνει κύριο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, τα δελτία ειδήσεων, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Δεν υπάρχει προηγούμενο στη νεότερη ιστορία, όπου Πρόεδρος της Κύπρου να καταγγέλλει Κυβερνήτη της Ελλάδας για προδοσία.

Εδώ όμως φάνηκε για άλλη μια φορά η αρτιότητα και αποτελεσματικότητα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την Παρασκευή το μεσημέρι, τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά. Καναλάρχες, παρουσιαστές, εκδότες και άλλοι, έλαβαν μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να προβάλουν την συγκεκριμένη αποκάλυψη και αν είναι δυνατόν, να αποκρύψουν πλήρως και το πρωτοσέλιδο της Εστίας.

Τα κατάφεραν. Χρειάστηκε βέβαια να βάλουν και το χέρι στην τσέπη, την δική μας φυσικά. Η νέα λίστα ήταν ούτως ή άλλως στα σκαριά λόγω των εκλογών, τώρα όμως τα πράγματα διογκώνονται και επιταχύνονται. Το νέο πλέγμα οικονομικών ενισχύσεων και διευκολύνσεων στα συστημικά ΜΜΕ, θα μπορούσε να ονομαστεί και «Λίστα Κοττάκη». Η συντόμευση του  «Λίστα με λεφτά για να μην παίξετε την αποκάλυψη Κοττάκη».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.