Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Κώστας Τζαβάρας ζητά παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θέμα παραίτησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών έθεσε ευθέως ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε διαφοροποιηθεί ανοιχτά με τη «γραμμή» του Μαξίμου για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να τον «παραιτήσουν» από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε  για τις υποκλοπές και για αν έπρεπε αυτός που ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, να παραιτηθεί ή όχι.

«Λέγαμε πριν ότι όποιος αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και μιλούσαμε για το θέμα των υποκλοπών, που δεν έγινε, θα έπρεπε να συνοδεύεται με παραίτηση. Είναι λάθος; Είναι σωστό;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο βουλευτής Ηλείας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τι απάντησε ο Κώστας Τζαβάρας; Αυτό που είπαν όλοι, αλλά κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν τόλμησε, για ευνόητους λόγους, να πει.

«Συνήθως η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης εκεί οδηγεί. Στην παραίτηση.Τώρα από εκεί και πέρα έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα κάποιος να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για να οδηγεί σε κάποιο τέλος τις ενοχλητικές συζητήσεις. Είναι κι αυτό μια στάση που νοιώθετε. Καλό είναι να υπάρχει στην πολιτική περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα», σημείωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, δήλωση που μάλλον θα προκαλέσει αναταράξεις τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στην Πειραιώς…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.