Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία αναμένεται για σήμερα στην Πάτρα.

Ειδικότερα θα επικρατήσει λιακάδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς.

Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φθάσει τους 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου προβλέπονται νεφώσεις από τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές στην Κ. Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Κρήτη, όμως ο καιρός θα βελτιωθεί μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 16 βαθμούς), 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως 18 βαθμούς), 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη, 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ, και στο Νότιο Μυρτώο Πέλαγος και τοπικά στο Κρητικό Πέλαγος έως 6 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο έως μέτριοι 5 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.