Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννφιά τις πρωινές ώρες, ενώ αργότερα θα “καθαρίσει” ο ουρανός. Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο, θα φθάσει τους 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Για την Τρίτη 21 Μαρτίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, όπου βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά τμήματα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς), 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 12 βαθμούς), 10 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 23 βαθμούς), 7 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.