Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με μεικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 18 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου αναμένονται γενικά νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -1 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά στα νότιοανατολικα έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.