Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με μικρά, ωστόσο, διαστήματα αραιής συννεφιάς.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τις μεσημβρινές ώρες τους 17 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 14 Μαρτίου αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15 βαθμούς, στα Επτάνησα από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.