Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 17 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Αναλυτικά:

Tη Δευτέρα 13 Μαρτίου, βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Καστελλόριζο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, του Νοτίου Ιονίου, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Πρόσκαιρη χιονόπτωση ενδέχεται να εκδηλωθεί σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη αισθητή πτώση και θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 14, στην Ήπειρο από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 15-17, στα Επτάνησα από 8 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.