Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 17 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 95%.

Αναλυτικά:

Tην Τετάρτη 8 Μαρτίου, βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα δυτικά και στην Κρήτη. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στο Αιγαίο, στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 19 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 10 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι σχετικά ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.