Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα

Διαγωνισμός: Η Πρωινή Εκδρομή κληρώνει προσκλήσεις για την παράσταση στο τσίρκο “Circus Orfei Experience”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Η Πρωινή Εκδρομή κληρώνει διπλές προσκλήσεις για το τσίρκο “Circus Orfei Experience” καθημερινά 2 παραστάσεις στις 18:00 και 20:30. (Εκτός Τρίτης). Κυριακή 3 παραστάσεις στις 11:30, 18:00 και 20:30.

Για να κερδίσετε τις προσκλήσεις το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε μέλος στην ομάδα μας ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94FM στο Facebook και να καλέστε στο 2610390000 καθημερινά από τις 8:00-12:00 αφήνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.


Circo Orfei Experience

Το διάσημο Ιταλικό Circo ORFEI EXPERIENCE μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, ξεκινά τις παραστάσεις του στην Ελλάδα από την Πάτρα, για το διάστημα από Παρασκευή 17 Μαρτίου έως Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στην Ακτή Δυμαίων, (δίπλα στο κολυμβητήριο ΝΟΠ).
Ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με φανταστικούς κλόουν, εντυπωσιακούς ζογκλέρ, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, πρωτότυπο Magic Show και ένα μοναδικό στην Ευρώπη Μotor Show με ανοιγόμενη σφαίρα.


Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τους διαγωνισμούς του Ράδιο Γάμμα και της Πρωινής Εκδρομής; Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebοok, στο instagram, κοιτάξτε την ιστοσελίδα μας και μείνετε συντονισμένοι στο Ράδιο Γάμμα 94FM!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.