Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΠΑΣΟΚ για ΝΔ: «Κάτι σάπιο υπάρχει …στη διακυβέρνησή της»

«Κάτι σάπιο υπάρχει …στη διακυβέρνησή της» αναφέρει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη προτάσσοντας τρία θέματα «ηθικής τάξης» που απασχολούν την επικαιρότητα.

Αρχικά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. κάνει αναφορά στην αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» όπου αναφέρονται πληροφορίες για μεθοδεύσεις της ΑΑΔΕ στις έρευνες για τα εικονικά τιμολόγια της εταιρείας Krikel, που σχετίζεται με το κακόβουλο λογισμικό Predator, καθώς και άλλων εταιρειών, με στόχο τη συγκάλυψη των ευθυνών.

Το δεύτερο θέμα που θίγει αναφέροντας μάλιστα πως κάνει «εντύπωση» είναι το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου, για την οποία έχουν εγερθεί σημαντικά ερωτήματα για απευθείας αναθέσεις, που ζημίωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, κάνει αναφορά στον αποπεμφθέντα γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και ανιψιό του (Γρηγόρης Δημητριάδης) που εμφανίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» να κυκλοφορεί με κουστωδία αστυνομικών, μολονότι δεν κατέχει κανένα αξίωμα που να δικαιολογεί την ύπαρξη πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς.

«Για όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο τις αντιθεσμικές της συμπεριφορές αλλά και την περιφρόνηση της προς τα συμφέροντα του Δημοσίου και την παντελή έλλειψη έστω και στοιχειώδους ευθιξίας» σχολιάζει το αντιπολιτευόμενο κόμμα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.