Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη και σήμερα Τρίτη η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φθάσει τους 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν με ταχύτητα 4-5 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Αναλυτικά:

Βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές ενώ βροχές αναμένονται στη Θράκη, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 16, στη Θεσσαλία από 6 έως 15, στην Ήπειρο από 6 έως 18, στη Στερεά από 7 έως 18, στην Πελοπόννησο από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 18, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 21, στις Κυκλάδες από 13 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 19 και στην Κρήτη από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.