Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη παρότι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 6-7 βαθμούς, ενώ πρωΐ και βράδυ θα κυμανθεί από 0-3 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ.

Δυνατή παγωνιά θα έχει στα ορεινά του νομού, καθώς στα Καλάβρυτα, που θα χιονίζει  για ακρετά μεγάλο χρονικό διάστημα το θερμόμετρο θα πέσει μέχρι και στους -8 με αίσθηση κρύου -13.

 

Αναλυτικά:

Για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου προβλέπονται χιονοπτώσεις σε Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Σποράδες, Εύβοια, στα πεδινά τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου, χιονόνερο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο (με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα) με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης. Οι χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, Μαγνησία θα είναι κατά περιόδους πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στο Νότιο Ιόνιο και στη Νότια Πελοπόννησο. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου στα βόρεια θα είναι ισχυρός και κατά τόπους ολικός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -11 έως -2 βαθμούς), -4 έως 5 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -6 έως τους 3 βαθμούς), 3 έως 8 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 1 έως 7 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 9 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Πατραϊκό Κόλπο μέτριοι 5 μποφό

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.