Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 10 βαθμούς, ωστόσο, το πρωϊ και το βράδυ θα έχουμε κάθετη πτώση του υδράργυρου, που θα δείχνει 2-4 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Ιιδαίτερα παγωμάνη θα είναι η ημέρα στα Καλάβρυτα με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμη και -5 βαθμούς , με αίσθηση έως -8! 

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου αναμένεται αίθριος γενικά καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές αναμένονται στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανώς στην Ανατολική Στερεά. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας και πιθανώς της Ανατολικής Στερεάς, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα μετά τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται να εξασθενήσουν. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -9 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 11, στην Ήπειρο από -8 έως 10 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -8 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -7 έως 11, στα Επτάνησα από 0 έως 11 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από -1 έως 9 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες/βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.