Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καρναβάλι: Απόψε η συναυλία του Goran Bregovi

Μια μοναδική βραδιά από αυτές που θα μείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη θα είναι η σημερινή, 24 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ όπου ο διάσημος συνθέτης και μουσικός Goran Bregovic με μεγάλη φήμη στο διεθνές μουσικό στερέωμα, συνοδευόμενος από την εκρηκτική μπάντα του The Wedding and Funeral Band θα ξεσηκώσει με τους βαλκανικούς και όχι μόνο ήχους του τους Πατρινούς και τους πολυάριθμους επισκέπτες που θα συρρεύσουν στην πρωτεύουσα του Καρναβαλού.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.30 και διοργανώνεται από τη ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με κύριο υποστηρικτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Λίγο μετά την πρώτη εμφάνιση των φετινών αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού στους δρόμους την Πάτρας και στην πλατεία και μετά το πολλά υποσχόμενο θέαμα «Όλα Λευκά» από το θέατρο δρόμου «Helix Action Theatre» με ηθοποιούς, μουσικούς κρουστά, πνευστά, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, ζογκλέρ με εντυπωσιακά κοστούμια, θα είναι η ώρα του Goran Bregovic.

Ο Goran Bregovic θα μας ταξιδέψει στη μουσική των Βαλκανίων, από τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Underground» και το «Arizona Dream». Μια γιορτή πλημμυρισμένη με ήχους γνώριμους και οικείους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια. Ο Goran Bregovic από την Πάτρα θα γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να φέρνει τις ψυχές όλων μας κοντά.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.