Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εκτός δηλώνει ο Κώστας Καραμανλής – Η απόφασή του

Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην κατέβει ξανά υποψήφιος στις εκλογές έχει πολλαπλές αναγνώσεις εντός και εκτός τειχών του κυβερνώντος κόμματος ενώ η χώρα οδεύει ολοταχώς προς τις κάλπες.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό την Τρίτη (21/02) πως ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική του διαδρομή με δήλωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας αλλά καμία αναφορά στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κρίσιμη απόφαση που έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός ερμηνεύτηκε με διαφορετικό τρόπο με ορισμένου υπουργούς και στελέχη της Ν.Δ. να καταλήγουν στα δικά τους συμπεράσματα.

Σε κοινή δήλωση που υπογράφουν οι Κρινιώ Κανελλοπούλου, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Χρήστος Ζώης, πρώην υπουργός, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός και ο Σάββας Τσιτουρίδης επίσης πρώην υπουργός, μιλούν για «ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην παράταξη που υπηρέτησε».

Αφού πλέκουν το εγκώμιο του πρώην πρωθυπουργού που «προσέφερε πολλά» σημειώνουν σε άλλο σημείο της κοινής δήλωσής τους πως η «παρακαταθήκη αυτή δεν υπηρετείται από τους άτεγκτους κληρονόμους της ιστορικής κομματικής συνέχειας αλλά από πράξεις και πρωτοβουλίες ευθύνης».

► Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ευχαριστούσε τον Κ. Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.