Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανεβάζει στροφές το Καρναβάλι της Πάτρας

Ανεβάζει διαρκώς ταχύτητες τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην περιφέρεια το Πατρινό Καρναβάλι καθώς οδεύει στην κορύφωση του τελευταίου τριημέρου.

Έτσι δύο περιφερειακές καρναβαλικές παρελάσεις έχουν προγραμματιστεί σε Αγυιά και Νότιο Διαμέρισμα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, ενώ το μικρό θέαμα για το Πατρινό Καρναβάλι του Αθλητικού Ομίλου “Ολυμπιονίκης Πατρών”, το θέατρο δρόμου «Μια δόση καρναβάλι ξανά!» από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και η δεύτερη παράσταση της ομάδας ΣΦήγΚΕΣ αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό κομμάτι στο κέντρο της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας πάντα για την Πέμπτη 23/2 έχουμε τις εξής δράσεις:

«ξεπΑΓΥΙΑσαμε!» – 3η Περιφερειακή Καρναβαλική Παρέλαση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ – Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας διοργανώνει την 3η περιφερειακή παρέλαση, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00 από την πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη) με τίτλο «ξεπΑΓΥΙΑσαμε!».

Το θέμα καυτηριάζει την ακρίβεια που οδηγεί τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις να κλείνουν τους διακόπτες τους και να διαβιούν σε συνθήκες ψύχους, προκειμένου να εξοικονομήσουν ρεύμα. Με αυτό τον τίτλο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας καλεί όλους να φορέσουν ρούχα «βαριά», καρναβαλικά. Να ντυθούν σόμπες, καλοριφέρ, θερμοφόρες. Να φέρουν χιονοπέδιλα, κουβέρτες, αλυσίδες χιονιού και να τουρτουρίσουν μαζί!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.