Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας με την σκανδαλώδη δίωξη της Ελένης Τουλουπάκη

Πριν από λίγες ημέρες, η γερμανική εφημερίδα ΤΑΖ σε ένα άρθρο – κόλαφο παρέθετε την κακοδαιμονία της Ελλάδας, σε αντιδιαστολή με τα τεκταινόμενα στο Βέλγιο. Η έρευνα της εφημερίδας κατέληγε στο προφανές συμπέρασμα: Η ατιμωρησία των πολιτικών είναι η πηγή του κακού. Εάν κάποιος εισαγγελέας ή ακόμα και δημοσιογράφος τολμήσει να συγκρουστεί με την διεφθαρμένη πολιτική ελίτ της Ελλάδας, βρίσκεται κατηγορούμενος!

Εκεί λοιπόν που το σύνολο του ελληνικού λαού εκλιπαρεί για την παρουσία ενός Βέλγου εισαγγελέα στην πατρίδα μας για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, εμφανίζεται ο εισαγγελέας Θεόδωρος Σακελλαρόπουλος για να ασκήσει δίωξη στην Ελένη Τουλουπάκη για αδικήματα που έχει αθωωθεί!

Με πρόταση του ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Θόδωρος Σακελλαρόπουλος, προτείνει νέο εδώλιο, για την Εισαγγελέα Εφετών Ελένη Τουλουπάκη και τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη, για τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν την ίδια υπόθεση της δήθεν σκευωρίας της Novartis, για την οποία έχουν ήδη απαλλαγεί αμετάκλητα από τον Αρειο Πάγο! 

Σύμφωνα μάλιστα με την αποκάλυψη της Μαίρη Μπενέα στο ieidiseis.gr, στο σκεπτικό του Σακελλαρόπουλου περί παραπομπής σε δίκη της πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των δύο πρώην επίκουρων εισαγγελέων Ντζούρα και Μανώλη, παρά το γεγονός ότι, έχουν απαλλαγεί για την υπόθεση της σκευωρίας για τη Νovartis ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων στην πρόταση του ότι:

«… ο 12ος τακτικός ανακριτής Αθηνών στις 8 – 4 0 2022 με το υπ΄αριθμόν 275/2022 έγγραφο του προς τον Αντεισαγγελέα ΑΠ Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος είχε αρχειοθετήσει τη δικογραφία ως προς τον αιτούντα κατηγορούμενο Μανώλη Στυλιανό και Χρήστο Ντζούρα, επικαλούμενος ως νέο στοιχείο την από 16 – 3 – 2022 ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Νικολάου Μανιαδάκη του Γεωργίου (!!), ζήτησε την ανάσυρση της υπόθεσης ως προς τους ανωτέρω (Μανώλη Στυλιανό και Χρήστο Ντζούρα). Σε απάντηση του ως άνω εγγράφου ο Αντεισαγγελέας ΑΠ Ευάγγελος Ζαχαρής μετο υπ΄αριθμόν 2335/2022 έγγραφο του ανέσυρε τη δικογραφία από το αρχείο ως προς τους ανωτέρω, διότι όπως ο ίδιος αναφέρει από την εξέταση των νεοτέρων στοιχείων εκρίθη ότι, δικαιολογείται η επανεξέταση της υπόθεσης».

Δηλαδή 12 μήνες η Ελένη Τουλουπάκη καθίσταται πάλι κατηγορούμενη, επειδή ο Σακελλαρόπουλος καθιστά εκ νέου κατηγορούμενους τους εισαγγελείς Μανώλη Στυλιανό και Χρήστο Ντζούρα, λόγω της μαρτυρίας του… Μανιαδάκη!

Υπάρχει όμως μία μικρή «λεπτομέρεια». Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Μανιαδάκης κρίθηκε ψευδομάρτυρας και συκοφάντης έπειτα από μήνυση του Βουλευτή της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά! Με ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών από το δικαστήριο…

Το δικαστήριο μάλιστα απέρριψε τους ισχυρισμούς Μανιαδάκη ότι δήθεν κατέθεσε δεχόμενος πιέσεις από την τότε εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και τους επίκουρους τότε εισαγγελείς Χρήστου Τζούρα και Στέλιου Μανώλη, ισχυρισμός πάνω στον οποίο στήθηκε το πολιτικό αφήγημα περί δήθεν σκευωρίας Novartis…

Σήμερα λοιπόν, ο διασυρμός της Ελλάδας ολοκληρώνεται με την νέα διώξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη, η οποία επιβεβαιώνει τόσο την εφημερίδα ΤΑΖ όσο και το πάθος του ελληνικού λαού για την έλευση ενός Βέλγου εισαγγελέα. Η Ελένη Τουλουπάκη που έχει απαλλαγεί οριστικά βρίσκεται πάλι κατηγορούμενη, λόγω της κατάθεσης του Μανιαδάκη ο οποίος έχει κριθεί ψευδομάρτυράς από την ελληνική δικαιοσύνη!

Φυσικά, εκτός από τον αντιεισαγγελέα Σακελλαρόπουλο, εξέχοντα ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση έχει και ο Ευάγγελος Ζαχαρής.

Όσοι δε γνωρίζουν τον κύριο Ζαχαρή, καλό θα είναι να ανατρέξουν σε άρθρο (11/10/2019) της άκρως φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Η Άποψη», η οποία έγραφε τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαχαρής έχει εκδηλώσει τη θέση του να απόσχει από την έρευνα για τη Novartis, με τη δικαιολογία κάποιου προβλήματος υγείας. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι «κάποιοι» του συνέστησαν να απόσχει από την έρευνα, θυμίζοντάς του κάποια πειθαρχική εμπλοκή του προ 20ετίας, εμπλοκή ροζ περιεχομένου για την οποία ο εν λόγω εισαγγελέας ετέθη τότε σε αργία και με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, με ψήφους 8-7, δεν τιμωρήθηκε με την ποινή της απόταξης».

Έπειτα από αυτό το άρθρο πάντως, ο εισαγγελέας Ζαχαρής ξαφνικά θεραπεύτηκε, εμφανίστηκε και με μία «γνωμάτευση – εξπρές», προκάλεσε παραλήρημα στους πολιτικούς  διώκτες της Τουλουπάκη.

Ακόμα και η ίδια εφημερίδα που μας ενημέρωνε για το «μαύρο παρελθόν» του εισαγγελέα, άρχισε τα διθυραμβικά άρθρα, που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Κυριάκος…

Τα διθυραμβικά άρθρα για τον εισαγγελέα Ζαχαρή, όταν αυτός «θεραπεύτηκε»

Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιοι διώκουν την Ελένη Τουλουπάκη…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.