Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πολάκης: O Χειμάρας «μεταβίβασε εικονικά» την εταιρεία του σε μία κυρία που πουλάει λουκάνικα

Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει τις καταγγελίες για την υπόθεση του πρώην -πλέον- «γαλάζιου» βουλευτή Θεμιστοκλή Χειμάρα. Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ανακοίνωση παραίτησης, υποστήριξε πως ουσιαστικά παραιτήθηκε υπό το βάρος των προαναγγελθέντων αποκαλύψεων για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του, SMART IKE.

Ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του, παρουσίασε στοιχεία που «δείχνουν» πως η εταιρεία πληροφορικής που μεταβίβασε ο βουλευτής Φθιώτιδας και η οποία έκανε δουλειές με το Δημόσιο μέσω απευθείας αναθέσεων ύψους 900.000 ευρώ, ανήκει πλέον στην επί σειρά ετών ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλάει είδη σφολιάτας στη Λαμία.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του γράφει:

«Ο Χειμάρας παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτά (φωτο 4) γιατί ήξερε πως είχαμε τα στοιχεία για την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ της δεύτερης εταιρείας του, που δημοσιεύσαμε πριν λίγο:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, σου είπα χθες, διώξε το Χειμάρρα, όσο προλαβαίνεις… Δεν με άκουσες!! ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ… την εταιρεία με τα λουκάνικα: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως η δεύτερη εταιρεία του Χειμάρα η SMART IKE – αυτή η οποία πήρε σε 2,5 χρόνια 900.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις – ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ είναι η εξής: Ως διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία αυτή (πληροφορικής) τοποθετήθηκε το 2019 μια κυρία ονόματι ΙΟΥΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ! Αυτή η κυρία λοιπόν από τον έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εκτός από CEO της εταιρείας πληροφορικής που ανήκε στον Χειμάρα είναι από χρόνια η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία!!!!

Ένα μικρό κατάστημα που πουλάει λουκάνικα και ζαμπονοτυροπιτες στη Λαμία!!!!!!!!!!!! Προφανώς με τέτοια προϋπηρεσία, ήταν η κατάλληλη για να αναλάβει και να απογειώσει τα κέρδη της εταιρείας πληροφορικής του Χειμάρα

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως η μεταβίβαση είναι εικονική, είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΞΤΟΝ!!»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.