Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πέτρος Τατσόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή του

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την σύλληψή του έπειτα από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής βρισκόταν σε εκδήλωση με τίτλο «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» σστο βιβλιοπωλείο «Free Thinking Zone» στο Κολωνάκι. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και μετά το πέρας της εκδήλωσης, προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και λίγο μετά τα μεσάνυχτα αφέθηκε ελεύθερος.

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!» αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης σε ανάρτησή του στα social media, στην οποία δημοσιεύουν και βίντεο από την στιγμή της σύλληψης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.