Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο κύβος ερρίφθη: Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο παρακράτος ωτακουστών του Μητσοτάκη, Καραμανλής – Σαμαράς και οι βουλευτές που ελέγχουν;

Προφανώς και είναι ρητορικό το ερώτημα. Άλλωστε, αμφότεροι, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, επί της ουσίας στηρίζουν αναφανδόν τη φαυλότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ρίχνοντας κάνα κομψό μπινελίκι κατά καιρούς. Έτσι για το ξεκάρφωμα, προς συντήρηση των «μύθων» τους με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Μακάρι να συντηρούνταν με τζούφια πυροτεχνήματα οι «μύθοι».

Απλώς το θέτουμε μπας και τους πιάσει -τελευταία στιγμή- το φιλότιμο και σώσουν τη χαμένη τιμή της χώρας και της παράταξης.

Ωστόσο, είναι τόσο βολική η πρόφαση περί μη παλινόρθωσης του Τσίπρα, που προτάσσει κυρίως ο Σαμαράς και οι συνδαιτυμόνες του, άρα είναι δεδομένο ότι ο Μητσοτάκης θα πανηγυρίσει κατόπιν άλλης μιας απλόχερης συμπαράστασής τους.

Έξαλλου, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι λόγω Τσίπρα διασύρεται νυχθημερόν η Ελλάδα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο Μητσοτάκης.

Αυτό τουλάχιστον προπαγανδίζουν συνεχώς Μητσοτάκης και λοιποί λακέδες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, με τον Καραμανλή και τον Σαμαρά κι όσους βουλευτές ελέγχουν, να ταυτίζονται -δυστυχώς απόλυτα- με την αθλιότητα.

Να μην απορήσουν πάντως όταν θα αναγκαστούν  να συναινέσουν σε πιθανή  οικουμενική λόγω αδυναμίας του Μητσοτάκη να σχηματίσει κυβέρνηση με αυτόν επικεφαλής.

Διότι αυτό διαρρέουν τελευταία κακές γλώσσες. Ήτοι, ο Μητσοτάκης ναι μεν θα είναι πρώτος και στις δεύτερες εκλογές, αλλά τα χαμηλά ποσοστά θα οδηγήσουν σε… οικουμενικό σκηνικό αλά ’89.

Άραγε, τότε ο Τσίπρας θα είναι καλός για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και καταλήξει στα βράχια;

Και τι θα κάνουν, αν οι δήθεν εταίροι και σύμμαχοι εκμεταλλευτούν τη συγκυρία για να λάβουν σάρκα και οστά οι Πρέσπες του Αιγαίου και τα νέα μνημόνια ένεκα των 50 δισ. που φόρτωσε στην ήδη τσακισμένη πλάτη της χώρας ο Μητσοτάκης για να υποδύεται τον Μωυσή;

Μήπως θα παραιτηθούν, τόσο αυτοί όσο και οι… δικοί τους, για να απαλλαγούν από το άγος ακόμη ενός εθνικού ξεπουλήματος;

Άσφαιρη κίνηση, καθώς σίγουρα θα βρεθούν αντικαταστάτες για να ολοκληρωθεί η προδοσία.

Πολλά τα παραδείγματα στα χρόνια της κρίσης.

Και κάπου εκεί θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οριστικά για ευνόητους λόγους.

Με την Ελλάδα να είναι κυριολεκτικά έρμαιο των γεωπολιτικών και αναρχοκαπιταλιστικών ονειρώξεων των υποτιθέμενων εταίρων και συμμάχων, οι οποίοι θα έχουν για… πρωινό τα παιδάκια που θα κρατούν το -δυσοίωνο- μέλλον της στα χέρια τους.

Επομένως, ας ξυπνήσουν κι ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Πράττοντας τα δέοντα.

Ώστε η ΝΔ να δώσει τη μεγάλη μάχη με άλλον αρχηγό για να θριαμβεύσει.

Θρίαμβος που θα εξοβελίσει τους νοσηρούς σχεδιασμούς των αδίστακτων επίβουλων που θέλουν να κατασπαράξουν την πατρίδα.

Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.