Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια μέχρι τις απογευματινές ώρες, αλλά στην συνέχεια θα συννεφιάσει και είναι ενδεχόμενο να υπάρξει ασθενής βροχόπτωση.

Η θερμοκρασία το πρωί και το βράδυ δεν θα ξεπεράσει τους 5-6 βαθμούς, ενώ τις μεσημβρινές ώρες θα φθάσει τους 11.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Αύριο Τρίτη, στην Πάτρα, το θερμόμετρο θα “πέσει” χαμηλότερα, δεδομένου ότι η θερμοκρασία θα “αγγίξει” τους 8 βαθμούς!

Αναλυτικά:

Tη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, τοπικές βροχές αναμένονται, στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια, σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, στην Κρήτη και πιθανόν μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της και σε ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη, ενώ παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -9 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 7-8, στην Ήπειρο από -2 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 10, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 12, στα Επτάνησα από 4 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη από 5 έως 13-14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ, αλλά προοδευτικά από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.