Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

MEGA: Αυτά είναι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην παρέα του υιού Θεοδωρικάκου

Μπροστά σε ένα εξαιρετικά  σοβαρό σκάνδαλο  βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, ένα  σκάνδαλο που φαίνεται ότι ξεπερνά όλα τα άλλα.

Αφορά τον γιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Σύμφωνα με αυτή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το 2021  σε παρέα νεαρών στο Μαρούσι βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Στην παρέα αυτή ήταν και ο υιός του Τ. Θεοδωρικάκου.

Στην συνέχεια και όπως καταγγέλλει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ  -σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento-  ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθεί ελεύθερο, το μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου.

Το pronews.gr έχει προσεγγίσει το όλο θέμα προσεκτικά και με την απαραίτητη ευαισθησία καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά οικογενειακή υπόθεση, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν αποδείξεις και η υπόθεση λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ για άνωθεν παρεμβάσεις.

Την φωτογραφία  με τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι έφερε  στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν φωτογραφία που τράβηξαν οι άνδρες της Δι.ΑΣ που έκαναν τον έλεγχο δείχνει ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου το 2021 στο Μαρούσι.

Για την υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε χθες ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Για το περιστατικό αυτό καθ’ εαυτό ο υπουργός τόνισε ότι «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό»

Σημειώνεται ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε – σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento- στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας πως τον Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου (ο γιος του, όπως είπε και ο ίδιος ο υπουργός) και ακόμη δύο πρόσωπα, που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών.

Αναφορικά με το περιστατικό, ο αξιωματικός σημειώνει ότι, στις 21 Νοεμβρίου 2021, όταν ο ίδιος ήταν ανώτατος αξιωματικός της Άμεσης Δράσης Αττικής, έλαβε τηλεφώνημα από τον τότε αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι «σε αστυνομικό έλεγχο που είχε διενεργηθεί λίγη ώρα πριν» σε πάρκο με εκκλησία στο Μαρούσι Αττικής, είχαν εντοπιστεί τρεις νεαροί με 18 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών και τρεις τρίφτες.

Ένας από αυτούς, ήταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και μάλιστα φέρεται να ζήτησε στους αστυνομικούς να «μιλήσει με τον υπασπιστή του υπουργού».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.