Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η κατάρρευση μιας (Προέδρου της) Δημοκρατίας Μόλις 1 στους 10 Έλληνες έχει θετική γνώμη για την Σακελλαροπούλου

Εδώ και χρόνια, οι δημοσκοπικές εταιρείες αποφεύγουν τεχνηέντως να κοινοποιούν τα ευρήματά τους αναφορικά με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η τακτική αυτή γινόταν μόνο και μόνο για να προστατεύουν την πρόεδρο μίας καταρρέουσας Δημοκρατίας. Ουσιαστικά, για να καλύπτουν τον πολιτικό της προϊστάμενο, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την τραγική του επιλογή. Τραγική επιλογή για την δημοκρατία και το έθνος φυσικά, όχι για τον ίδιο τον Κυριάκο, αφού η κυρία Σακελλαρόπουλου συμπεριφέρεται όχι ως θεματοφύλακας του πολιτεύματος, αλλά ως μετακλητή υπάλληλος του πρωθυπουργού.

Την ιδιότυπη αυτή ομερτά, «έσπασε» η Public Issue.

Μόλις 1 στους 10 Έλληνες έχουν θετική γνώμη για την Σακελλαροπούλου. Εάν προσθέσουμε και την διασταλτική ερμηνεία της θετικής γονείς, φτάνουμε στο τραγικό 30%.

Όλα αυτά παρά την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει η Σακελλαροπούλου από τα ΜΜΕ.

Σοκαριστικά τα ευρήματα για την δημοτικότητα της προέδρου της Δημοκρατίας

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της κατάρρευσης, τα αντίστοιχα ποσοστά του προκατόχου της, Προκόπη Παυλόπουλου έφταναν το 65%.

Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ανάλυση για το δείγμα. Πρόκειται για την κατάρρευση μιας (Προέδρου της) Δημοκρατίας. Ας ελπίσουμε να μην συμπαρασύρει μαζί της και την πατρίδα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.