Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ – ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Αναβρασμός επικρατεί στην Πάτρα όταν νωρίτερα εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο ξενοδοχείο Bold Type. Όπως προκύπτει τώρα, ο νεκρός είναι ο 47χρονος διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά” Παναγιώτης Τζένος. Σύμφωνα με το tempo24.news, από τις 8.23 το βράδυ της Κυριακής διασώστες και γιατρός της Μονάδας του ΕΚΑΒ, επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή για την υποδοχή του και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Περίπου στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρός. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα. Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη δε σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.