Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Π. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Μια… βαριά υποψηφιότητα – έκπληξη της “Ελληνικής Λύσης” στην Αχαία

Μεγάλη έκπληξη από την “Ελληνική Λύση” και προσωπικά του αρχηγού του Κυριακόυ Βελόπουλου από την επιλογή του πρωταθλητή πυγμάχου βαρέων βαρέων Παναγιώτη Πανταζή να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαία. Πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα πυγμάχο των τελευταίων 15 χρόνων.

Ο Π. Πανταζής είναι ο μοναδικός Έλληνες πυγμάχος βαρέων βαρών που δίδει διεθνείς αγώνες ακόμη και σήμερα (44 ετών) ενώ η αθλητική του διαδρομή είναι γεμάτη από μετάλλια και διακρίσεις. Πρωταθλητής Ελλάδος παίδων, εφήβων και αργότερα ανδρών. Αγωνίστηκε επί 6 χρόνια στην εθνική Ελλάδος, ενώ υπηρέτησε την πατρίδα στο Πολεμικό Ναυτικό σατα ΟΥΚ.

Πατρινός ίδρυσε Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην πόλη του όπου πάνω από 300 παιδιά ενρυφησαν στον αθλητισμό. Το 1993 έφερε και το Κινγκ Μποξινγκ ιδρύοντας τον σύλλογο “ΑΘΩΝΑΣ”. Ο ίδιος έφερε το 2007 στην Ελλάδα μια ιδιαίτερη τεχνική του καράτε (Κιοκούσιν Κάι), Η Σχολή του λειτούργησε επί 17 χρόνια σε 1.000 τ.μ. σύγχρονη και φιλική με σύνθημα “εμπιστοσύνη – ήθος – πειθαρχία”.

Σήμερα αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα μέσω… Ουγγαρίας αφού η Ελλάδα δεν έχει επαγγελματικό μποξ. Τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία ενώ ετοιμάζεται για επόμενους δυναρούς αγώνες που δίδει… μόνος του (!) αφού δεν συνοδεύεται από προπονητές και φροντιστές (δεν υπάρχουν στην Ελλάδα). “Δεν είαι μόνος μου, υπάρχει και η 10χρονη κόρη μου”, λέει αστειευόμενος.

Μιλώντας στο Radiogamma.gr, επιβεβαίωσε την κάθοδο του στις εκλογές με μια λιτή δήλωση: “Πιστεύω στο κόμμα του κ. Βελόπουλου. Έχω ισχυρή εθνικη συνείδηση που την νιώθω σε κάθε μου αγώνα μου στο εξωτερικό όπου Έλληνες κρατούν ελληνικές σημαίες για να μου συμπαρασταθούν. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η ελληνική σημαία έγινε σημείο αντίδρασης,  όταν σε όποια χώρα πηγαίνω όλες κρεμούν τις σημαλιες τους στα σπίτια τους. Δείτε την Ιταλία…”.

Ο Π. Παναταζής δεσμεύτηκε σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση σύντομα όπου θα μιλήσει για την Πάτρα, την Αχαία, την Ελλάδα. καταθέτοντας την δική του οπτική.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.