Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες στη ληστεία στη Rolex

Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στην κινηματογραφική ληστεία στη Rolex, που έγινε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες χρησιμοποίησαν την μηχανή που έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς για να διαφύγουν από το κατάστημα στην οδό Κολοκοτρώνη. 

Οι κινήσεις των τεσσάρων δραστών της ληστείας στο κατάστημα της Rolex, στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται πως ήταν πολύ καλά μελετημένες και πολλοί τις χαρακτηρίζουν επαγγελματικές. Χρειάστηκαν άλλωστε λιγότερο από δύο λεπτά για να καταφέρουν να αρπάξουν τη λεία τους, ενώ η μηχανή που εντοπίστηκε μαζί με το σφυράκι που άφησαν πίσω τους – μέχρι στιγμής – είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους.

Η κινηματογραφική ληστεία στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (20.12.2022), περίπου στις 10:30. Οι δράστες της ληστείας ακινητοποίησαν τον φύλακα, αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με το όπλο που έφεραν μαζί τους.

Στις 10:55 και με πλέον ανοιχτή την πόρτα, μπήκαν μέσα στο κατάστημα και ζήτησαν από τους υπάλληλους του καταστήματος να μην προβάλουν την παραμικρή αντίσταση και να κάνουν ό,τι τους ζητήσουν.

Στη συνέχεια, άρχισαν με ένα σφυρί να σπάνε τις βιτρίνες, όπου υπήρχαν τοποθετημένα τα ελβετικά πανάκριβα ρολόγια, άρπαξαν συνολικά 23 και τράπηκαν σε φυγή.

Έκαναν, ωστόσο, το μοιραίο λάθος τη στιγμή της διαφυγής τους, καθώς τους έπεσε το σφυρί, το οποίο φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr.

Οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.