Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το… σύστημα τελειώνει τον Κυριάκο

Από ένα σημείο κι έπειτα οι απανωτές-κλιμακωτές κατραπακιές που δέχεται το μητσοτακικό καθεστώς παύουν να θεωρούνται συμπτώσεις.

Η αρχή έγινε με το ξήλωμα του.. επιτελικού παρακράτους και των… άριστων ωτακουστών.

Στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε για το όνειδος του συλλόγου «μακεδονικής γλώσσας» με τη βούλα ελληνικού δικαστηρίου.

Ακολούθησε το επικό άδειασμα του… παραλίγο Μωυσή από τους τραπεζίτες, οι οποίοι επί της ουσίας του είπαν ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά.

Κατόπιν, άγνωστοι (;) πυρπόλησαν  το αυτοκίνητο κορυφαίας διπλωματικής υπαλλήλου της πρεσβείας της Ιταλίας, την ημέρα (!!!) που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

Στην εξίσωση βάλτε και το νέο δείπνο Σαμαρά-Καραμανλή το οποίο έγινε λίγες μέρες πριν την εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος Σαμαρά, όπου σύμφωνα με κακές γλώσσες, ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα ταυτιστεί απολύτως με τις απόψεις Καραμανλή για τον μητσοτακισμό.

Κι όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές.

Κοινώς, για όσους δεν το κατάλαβαν, τα συγκεκριμένα υποτίθεται τυχαία γεγονότα (τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε στην κάλπη) θέλουν να εμφανίσουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό ανήμπορο να κυβερνήσει, ώστε να εμπεδωθεί στον λαό ότι αποτελεί πλέον παρελθόν.

Ο φόβος που απορρέει η προπαγάνδα των καθεστωτικών κονδυλοφόρων, οι οποίοι επιχειρούν μάταια να επισκιάσουν τα παραπάνω μέσω του… δόλιου παπά, της δίκης για το Μάτι, άλλων τραγικών συμβάντων και του καλαθιού του νοικοκυριού που δυστυχώς τρύπησε το επιβεβαιώνει πλήρως.

Θα επανέλθουμε…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.