Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το σχέδιο Μαξίμου σε περίπτωση που ο Τσίπρας θα παρουσίαζε τα έγγραφα… Ο σπρίντερ Κυριάκος είχε και plan B!

Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του τα δύο έγγραφα – φωτιά που αποδεικνύουν ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τόσο τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη όσο και τον αρχηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Δεν περίμενε φυσικά ότι ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ θα έστηνε ολόκληρη «θεατρική παράσταση» προκειμένου να υποχρεώσει τον πρωθυπουργό να διαψεύσει την παρακολούθηση των συγκεκριμένων δύο προσώπων, ώστε να μπορέσει σε ζωντανή μετάδοση να «τρίψει στα μούτρα του Κυριάκου» τα συγκεκριμένα έγγραφα και να ζητήσει την παραίτηση του.

Πίστευαν απλά ότι κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του, ο Αλέξης Τσίπρας θα κατέθετε τα έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής. Είχαν λοιπόν ετοιμάσει την αντίδραση τους:

Σε αυτή την περίπτωση το «σχέδιο Μαξίμου» ήταν να αποχωρήσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα μαζί με τον πρωθυπουργό από την αίθουσα του κοινοβουλίου και να επιστρέψει μόνο για την ψηφοφορία!

Κάτι τέτοιο εντέλει δε χρειάστηκε και μόλις οι σύμβουλοι  του πρωθυπουργού αντελήφθησαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας του την είχε «στημένη», τον προέτρεψαν να πει το κλασσικό «δεν γνωρίζω» και να φύγει τρέχοντας. Όπερ και εγένετω. 

Συντάκτης: κύριος Μάξιμος

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.