Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σφοδρή επίθεση του Γ.Ιωαννίδη στην κυβέρνηση για την διαχείριση του Covid-19: «Είπε στους Έλληνες ακραία ψεύδη»! «Εξαιτίας τους η χώρα δεν παράγει τίποτα και δεν δουλεύει τίποτα»

Ο κορυφαίος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βομβάρδισε τους Έλληνες με ακραία ψεύδη»!

Κατηγορεί μάλιστα την κυβέρνηση ότι έκλεισε την χώρα με αποτέλεσμα να μην παράγει τίποτε και να μην δουλεύει τίποτε και να ρίξει τα «πυρομαχικά της» στο «σκοτάδι» χωρίς λόγο!

Τώρα πλέον η χώρα έχει μείνει χωρίς «πυρομαχικά» και χωρίς δυνατότητες να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται.

Σε ότι αφορά τους νεκρούς από τον κορωνοϊό, όπως λέει ο διάσημος καθηγητής, ξαφνικά δεν ασχολείται κανένα ΜΜΕ, σε αντίθεση με ότι γινόταν πριν από λίγους μήνες.

Δεν ακούμε για νεκρούς και φυσικά ούτε για αριθμούς των νεκρών.

 

«Οι νεκροί αυτή τη στιγμή έχουν πέσει μεταξύ της επίσκεψης κάποιου φωτομοντέλου στη Μύκονο και της επένδυσης που έκανε κάποιος για να αγοράσει ένα κότερο, κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει μία σημείωση… 28 νεκροί, νομίζω ότι σε λίγο θα είναι ακόμα πιο κάτω, θα είναι στα παπούτσια του φωτομοντέλου».

Αναλυτικά όσα είπε ο διάσημος Έλληνας γιατρός:

«Η Ελλάδα βρέθηκε στην παγκόσμια κορυφή (αναφέρεται στους θανάτους από κορωνοϊό), εξακολουθεί να βρίσκεται στην παγκόσμια κορυφή, γιατί είχε ένα σύστημα υγείας καταπονημένο, ένα σύστημα υγείας το οποίο δεν διέθετε καθόλου πρωτοβάθμια φροντίδα.

Και ένα πρόβλημα υγείας το αντιμετωπίζεις στην πρώτη γραμμή, αν χάσεις αυτή τη μάχη είναι πλέον πολύ αργά, είναι σαν να έχει μπει ο εχθρός την πόλη, έχει πάρει και την ακρόπολη κι εσύ προσπαθείς να κρατήσεις την σημαία στο τελευταίο προπύργιο.

Η επικοινωνιακή στρατηγική διαμόρφωσε στην ουσία σκέψεις, προτεραιότητες, αντιλήψεις, του γενικού πληθυσμού, με έναν τρόπο ειδεχθή, με έναν τρόπο επιθετικό, με έναν τρόπο αντιεπιστημονικό.

Ουσιαστικά έγινε ένας βομβαρδισμός του πληθυσμού με ψέματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην Ελλάδα ειδικότερα ήταν μία ακραία μορφή ψεύδους.

Φανταστείτε ένα οχυρό στην άγρια Δύση, σκεφτείτε τις χώρες σαν οχυρά, και να διακινούνται φήμες ότι κυκλοφορούν Ινδιάνοι στα άλλα οχυρά και εμείς να κλείσουμε τις πύλες στο δικό μας οχυρό και να αδειάσουμε όλα μας τα πυρομαχικά πυροβολώντας στο σκοτάδι, γιατί υπάρχουν Ινδιάνοι κάπου στην περιοχή.

Ξεμένουμε από πυρομαχικά, κλεινόμαστε όλοι μέσα, δεν παράγουμε τίποτα, Ο αρχι-καουμπόις λέει ότι θα σας δώσω τώρα και επιδόματα, για να μην έχετε και πρόβλημα.

Σταματάει η εκπαίδευση, σταματάει οτιδήποτε άλλο, οι άνθρωποι βγαίνουν στις ταράτσες για να χειροκροτήσουν τον αρχι-καουμπόι, μετά κάποια στιγμή, μετά από αυτήν την δοξολογική κατάσταση έρχονται πραγματικά Ινδιάνοι.

Το οχυρό είναι τελείως ξεχαρβαλωμένο, δεν δουλεύει τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχουν πυρομαχικά, δεν υπάρχουν άνθρωποι να φροντίσουν τους άλλους, ποια είναι η λύση λοιπόν;

Φταίνε οι διπλανοί μας. Να δημιουργήσουν αντίληψη όχλου, να δημιουργήσουν αντίληψη φατρίας.

Φυλής κανιβάλων, όπου ο κάθε κανίβαλος πρέπει να σκοτώσει τον άλλον γιατί αυτός είναι ο εχθρός.»

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.