Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι σκευωροί της Novartis «χτύπησαν» και στο ευρωκοινοβούλιο

Είναι προφανές ότι η στοχοποίηση της Εύας Καϊλή, η οποία έγινε αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με την ισχυρή στήριξη Μητσοτάκη, ενώ σύντομα θα εντασσόταν και επίσημα στο κόμμα του Κυριάκου, είναι μία ακόμα σκευωρία σαν αυτή της Novartis.

Μέσω της Εύας Καϊλή, οι σκευωροί που έστησαν και τις πολιτικές διώξεις των 10 πολιτικών προσώπων, προσπαθούν να πλήξουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να του στερήσουν την εξουσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέλος στην ΜΚΟ του διακεκριμένου Ιταλού πολιτικού και πρώην ευρωβουλευτή Panzeri, είναι ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο Ιταλός τώρα βρίσκεται στις φυλακές των Βρυξελλών, ενώ είναι βέβαιο πως θα διερευνηθούν οι ροές χρημάτων από και προς την ΜΚΟ, με τους κακοήθεις σκευωρούς να πιάνουν στο στόμα τους τον κ. Αβραμόπουλο, τον οποίο επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να τον αξιοποιήσει στις επόμενες εκλογές!

Θεωρώ αδιανόητο ένας έντιμος πολιτικός όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να έχει λάβει λεφτά από την ΜΚΟ του Panzeri…

Έπεται ο στενός συνεργάτης της Εύας Καϊλή και πολιτικός συνοδοιπόρος, Ανδρέας Λοβέρδος, με τον οποίο θα έδιναν παρέα τον αγώνα για να γινόταν πάλι ο Κυριάκος μας πρωθυπουργός. Να δεις που από τον έλεγχο των τηλεφώνων που θα κάνουν η Τουλουπάκηδες των Βρυξελλών, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τον άδικο διωκόμενο Λοβέρδο…

Δεν υπάρχει πλέον ουδείς που να αμφιβάλλει ότι πρόκειται για μία νέα σκευωρία με στόχο τον Κυριάκο. Ενδέχεται μάλιστα εκτός από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, να εμπλέκεται και ο ίδιος ο Πούτιν.
Συντάκτης: κύριος Μάξιμος
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.