Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι που θα προκαλέσουν πτώση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα τις πρωινές ώρες το θερμόμετρο να μην ξεπεράσει τους 7 βαθμούς, ενώ το μεσημέρι θα φθάσει τους 12 και το βράδυ θα πέσει στους 5-6 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ και η υγρασία θα “αγγίξει” το 60%.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου τοπικές βροχές αναμένονται στην Εύβοια, στις Σποράδες, και στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 5, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -5 έως 12, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -4 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -7 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -3 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 8 βαθμούς, στην Κρήτη από 1 έως 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 13, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7-8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές/βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.