Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καστανίδης: Καταγγέλει επιχείρηση κατασκοπείας κατά δημοσιογράφου από πράκτορες της ΕΥΠ

«Ποιους προστατεύετε;». Αυτό το ερώτημα έκανε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης υπαινισσόμενος ότι η κυβέρνηση προστατεύει τους πράκτορες της ΕΥΠ ακόμα και όταν προχωρούν σε έκνομες ενέργειες και κατήγγειλε υπόθεση κατασκοπίας από πράκτορες της υπηρεσίας κατά δημοσιογράφου από τον οποίο έκλεψαν έγγραφα.

Επεσήμανε δε πως η παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών από ιδιώτες και παρόχους τηλεφωνίας καθίσταται κακούργημα, αλλά όταν κρατικοί υπάλληλοι (όπως οι υπάλληλοι της ΕΥΠ, της ΕΛΑΣ κ.α.) παραβιάζουν το απόρρητο είναι πλημμέλημα!

«Δημοσιογράφος βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προερχόμενος από τα Σκόπια για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο προς Αθήνα και την ώρα της παραμονής του στο αεροδρόμιο άνθρωπος με καλυμμένο το πρόσωπο του υφαρπάζει την τσάντα που έχει μέσα κρίσιμες πληροφορίες από την έρευνά του.

Αυτή είναι υπεξαγωγή εγγράφων και παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών. Αυτό θα τιμωρηθεί ως πλημμέλημα».

«Ποιους προστατεύετε; Γιατί το περιστατικό που σας περιέγραψα, αν χρειαστεί, θα το διατυπώσω και με ονόματα», κατέληξε ο Χ. Καστανίδης χωρίς κανείς να τολμήσει να του ζητήσει εξηγήσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.