Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καραμανλής – Σαμαράς κάνουν στην άκρη τον Μητσοτάκη

Σε ανταπόδοση του προ μηνός γεύματος στην Θεσσαλονίκη, ο Α.Σαμαράς με πρωτοβουλία του προσκάλεσε σε δείπνο τον Κ.Καραμανλή με την συνάντηση να γίνεται σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων και “μενού” τον Κ.Μητσοτάκη λίγους μήνες πριν την διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ο νυν αρχηγός της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκης μετά από σειρά σκανδάλων που έχουν έρθει στην δημοσιότητα θεωρείται “βαρίδι” για το κόμμα και οι εξελίξεις για το μέλλον ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης των πρώην πρωθυπουργών.

Η εκ νέου συνάντηση και μάλιστα δημόσια θέα, αποτελεί αναμφίβολα ισχυρό μήνυμα κατά του Κ.Μητσοτάκη και των χειρισμών του σε κρίσιμα θέματα και επιλογές.

Και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές αναλυτών που αναφέρουν ότι  με την «σαμαρική» και την «καραμανλική» πτέρυγα να βρίσκονται πλέον σε απευθείας σύγκρουση με τον Κ.Μητσοτάκη οι πολιτικές του ημέρες είναι τελειωμένες.

Οι ελπίδες του να ξανακυβερνήσει την χώρα είναι μηδενικές όπως και να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία όσο έχει αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα μπορεί να παίξει κανένα ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι λοιπόν σαμαρικοί και καραμανλικοί έχουν αποφασίσει ότι είναι η ώρα να αποχωρήσει.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.