Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βασίλης Αϊβαλής:Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Πατρέων ως επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022) ο Mcs. Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Βασίλης Αϊβαλής, παρουσιάζοντας, το σύμβολο, το όνομα αλλά και τη φιλοσοφία και τις στοχεύσεις της  Ανεξάρτητης και Ακηδεμόνευτης Δημοτικής Παράταξής του.

Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, μελών και υποστηρικτών της νεοσύστατης  παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», γνωστών στελεχών της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλών εκπροσώπων της νέας γενιάς που σηματοδοτούν -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος- την ανάγκη  «νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, δημιουργικοί, δραστήριοι και αποτελεσματικοί, να πάρουν την μοίρα της πόλης στα χέρια τους και με την συμβολή των εμπειρότερων να ορίσουν το δρόμο που θα την οδηγήσει στο μέλλον ως μια σύγχρονη πόλη με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, απαλλαγμένη από κομματικούς εναγκαλισμούς».

Ο κ. Αϊβαλής έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα αλλαγής πορείας για την Πάτρα προκειμένου να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη,  να ορίσει τη νέα της ταυτότητα και να τεθούν – στη βάση στρατηγικού σχεδίου-, οι στόχοι για την Πάτρα της  επόμενης δεκαετίας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.