Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Στήνουν εκλογική παγίδα στον Κυριάκο!

Ο Κυριάκος μέσα στο Μαξίμου είναι πραγματικά απυρόβλητος. Θυμίζει τον άλλο «μονομάχο» ηγέτη, τον Κόμμοδο της Ρώμης μέσα στην Curia Julia, όπου ουδείς μπορούσε να τον αγγίξει…

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι θέλουν να βλάψουν τον πρωθυπουργό μας. Εξυφαίνουν λοιπόν ένα δόλιο σχέδιο για να καταφέρουν να τον απομακρύνουν από το Μέγαρο, όπως ο ψαράς χρησιμοποιεί την γαλαζόπετρα για να βγάλει το χταπόδι έξω από το θαλάμι. Εκεί, ο πανίσχυρος Κυριάκος θα έχει την τύχη του χταποδιού, που καρφώνεται ανελέητα από το καμάκι του δόλιου θηρευτή.

Ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό οι εχθροί του Κυριάκου μας, είναι να τον πείσουν να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Είναι η μόνη μέθοδος, αφού ο Κυριάκος δεν πρόκειται να αφήσει την καρέκλα ούτε με γερανό.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το σχέδιο είναι το γνωστό συγκρότημα, το οποίο με παρόμοιο τρόπο επιχείρησε να εξοντώσει και τον άλλο μεγάλο ηγέτη που γνώρισε η νεότερη Ελλάδα, τον Γιώργο Παπανδρέου (γνωστό και ως ΓΑΠ). Και αυτόν στην αρχή τον αποθέωναν ως μεγάλο ηγέτη που θα έφτιαχνε σούπερ σχολεία και θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες και εντέλει κατέληξαν να τον χαρακτηρίζουν κάτι σαν καραφλό Bob Marley, που «φτιάχνεται» με αναθυμιάσεις από χαλασμένα καλαμπόκια σε πολυτελή λίαρ τζετ επιχειρηματιών.

Το σχέδιο τους τώρα είναι ξεκάθαρο: Πρώτα δημοσιεύουν μία δημοσκόπηση που δείχνει τον Κυριάκο να προηγείται με 10 μονάδες, στα όρια της αυτοδυναμίας. Δημοσκόπηση που μάλιστα υπογράφει ο άνθρωπος που διαβεβαίωνε τον Κώστα Σημίτη το 2003 ότι θα ξαναγίνει πρωθυπουργός! Εντέλει δεν έφτασε καν μέχρι τις εκλογές…

Έπειτα, και οι δύο εφημερίδες του συγκροτήματος αρχίζουν και δημοσιεύουν πύρινα άρθρα υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, δίκην ομοβροντίας. Προσπαθώντας να πείσουν τον πρωθυπουργό μας πως εάν προσφύγει τώρα στις κάλπες, θα ξαναγίνει εύκολα πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την δημοσκόπηση που οι ίδιοι δημοσίευσαν!

Τέλος, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, από τους τελευταίους που έχουν απομείνει στο Μέγαρο Μαξίμου, πιπιλίζει το μυαλό του Κυριάκου, κραδαίνοντας μπροστά του τα άρθρα και την δημοσκόπηση, ώστε να οδηγήσει τον πρωθυπουργό στην ολέθρια απόφαση. Ο ίδιος φυσικά δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος!

Ο Κυριάκος μας όμως δεν είναι Γκούφυ για να την πατήσει. Αντίθετα, θα κάτσει στο Μέγαρο μέχρι τις επτάμισι Ιουλίου του 2023. Φεύγοντας, θα πάρει μαζί του και το πόμολο.

Συντάκτης: κύριος Μάξιμος

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.