Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πρωθυπουργικός γύρος στην Αχαία

Το διήμερο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα (σήμερα και αύριο) δίνει επισήμως το σήμα έναρξης των… νέου τύπου προεκλογικών περιοδειών της ΝΔ.

Οι επιτελείς της κυβέρνησης και του κόμματος αποφάσισαν ένα καινούργιο μοντέλο εξορμήσεων, το οποίο θα εφαρμοστεί στον σχεδιαζόμενο… πρωθυπουργικό γύρο της Ελλάδας μέχρι τις κάλπες του 2023, όπως επιβεβαίωναν στο in κυβερνητικοί παράγοντες και για πρώτη φορά θα αναδειχθεί στην Αχαΐα.

Πρόκειται για έναν νομό που έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρει πολύ τη γαλάζια παράταξη, δεδομένης της αυξημένης δύναμης τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων, συνοδεύουν τον Μητσοτάκη ο Κώστας Καραμανλής, η Νίκη Κεραμέως, ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα, η Λίνα Μενδώνη, ο Νίκος Παπαθανάσης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μαζί τους και ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, υφυπουργοί όπως ο Γιώργος Καραγιάννης (Υποδομών) και Νίκος Ταγαράς (Χωροταξίας) καθώς και γενικοί γραμματείς όπως ο Θανάσης Κοντογεώργης (Συντονισμού της κυβέρνησης) και η Αλεξάνδρα Σδούκου (Ενέργειας).

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Αφετηρία της επίσκεψης Μητσοτάκη είναι σήμερα το πρωί το Αίγιο καθώς θα μεταβεί σε έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή και στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Για τις 19.30 είναι προγραμματισμένη κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού (πολυχώρος Royal Patras) ενώ αύριο ο ίδιος θα μεταβεί στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την «Πάτρα του 2030».

Το μεσημέρι (13.30) της Τετάρτης θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.