Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ούτε οι μαφιόζοι… μασάνε κύριε Μητσοτάκη

Ατάκες μαφιόζων, προφανώς επηρεασμένος από τη δυσωδία που αναδίδει το… επιτελικό παρακράτος που στήθηκε με τις ευλογίες του Μαξίμου, υιοθέτησε ο… παραλίγο Μωυσής σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τους νεοδημοκράτες πως δεν έχει καμία σχέση -ως συνήθως- με τις ντροπιαστικές λίστες παρακολουθήσεων που δημοσιεύονται, όπου κατασκοπεύονταν σχεδόν (οι αποκαλύψεις ακούγεται ότι θα συνεχιστούν) όλοι οι… άριστοι.

Βαυκαλίζεται προφανώς ότι με κουτσαβάκικες εκφράσεις όπως το… δε μασάμε που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί έμμεσα στον κουμπάρο (αυτόν που το έκανε πρωθυπουργό με τα μέσα του και τον στηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια) δύναται να ξεπλυθεί από το άγος των υποκλοπών.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι κατόπιν των απίστευτων αποκαλύψεων για τις μαφιόζικες πρακτικές (ο Βίτο Κορλεόνε στέλνει συγχαρητήρια από το υπερπέραν για την καινοτομία) που εφαρμόζονταν στα υπόγεια του Μαξίμου, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, εξ ου και τα αδιανόητα μυθεύματα που ξεστόμισε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Θέλει να μας πείσει δηλαδή ο Κυριάκος, ότι ο κουμπάρος παρέα με τον Τσίπρα του επιτίθενται επειδή λόγω της… εκτόξευσης της Ελλάδας θίγονται τα συμφέροντά τους και εφηύραν τις υποκλοπές για να ρίξουν την κυβέρνηση.

Μιλάμε για τρικυμία στο κρανίο, όχι αστεία!!!

Κοινώς, μια ωραία πρωία o Τσίπρας με τον κουμπάρο δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν… ας φτιάξουμε δυο-τρεις λίστες παρακολουθήσεων όπου θα περιλαμβάνονται πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και στενοί συνεργάτες του Κυριάκου για να τον ρίξουμε ώστε να μη μας κλείσει τα μαγαζιά.

Έλεος!!!

Και να πούμε ότι όντως η Ελλάδα βρίσκεται τουλάχιστον στη στρατόσφαιρα, πάει στο διάτανο.

50 δισ. τη χρεώσατε κύριε Μητσοτάκη!!!

50 δισ. για να τρώνε και να πίνουν οι αυλικοί και οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού παρέα με τους γνωστούς – άγνωστους νταβατζήδες της ενέργειας, ξεζουμίζοντας εντελώς τον ήδη καθημαγμένο λαό.

Νισάφι πλέον με τα έωλα επιχειρήματα που επικαλείστε όποτε βρίσκετε με την πλάτη στον τοίχο.

Μόνο που αυτή τη φορά το αμάρτημά σας είναι βαρύ κι ασήκωτο. Και πολύ φοβούμαστε ότι ουδείς εκ των υγειών νεοδημοκρατών είναι διατεθειμένος να σας δώσει συγχωροχάρτι.

Ιδιαίτερα όταν, όχι μονάχα υποτιμάτε αλλά ξεφτιλίζετε τη νοημοσύνη του, με τους ετεροχρονισμένους παιάνες περί ερευνών για υδρογονάνθρακες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στα νοτιοανατολικά της Κρήτης, μπας και επισκιάσετε τα ανομήματά σας και κλέψετε πάλι την ψήφο του.

Αν ρωτήσετε κάποιον βουλευτή σας (όχι μητσοτακικό εννοείται) θα σας το επιβεβαιώσει.

Συνεπώς, μια είναι η λύση φίλτατε πρωθυπουργέ για να σταματήσει τόσο η δική σας γελοιοποίηση όσο και της παράταξης.

Ψέματα τέλος, ανάληψη της ευθύνης για τις υποκλοπές, παραίτηση και προσφυγή στην κάλπη.

Διαφορετικά, όσο θα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για το επιτελικό παρακράτος τόσο θα χαντακώνεστε, με κίνδυνο να καταντήσει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.