Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ο Μητσοτάκης ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση μομφής – Τσίπρας: Δεν θα του κάνουμε τη χάρη

Με το θέμα των παρακολουθήσεων να κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε χθες στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. «Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση στον τόπο να πέφτει σε αυτό το επίπεδο. Να κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι παρακολουθεί υπουργούς του χωρίς καμία απολύτως απόδειξη» ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του. Σε μια προφανή προσπάθεια συσπείρωσης του κόμματός του, κατέφυγε ουσιαστικά σε… έκκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξεπέλυσε πυρά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «πίσω από τον κ. Βαξεβάνη κρύβεται ο κ. Τσίπρας» και έκανε λόγο για μια στρατηγική «να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη». Με αναφορές στην υπόθεση Novartis και στην αθώωση των δέκα προσώπων θέλησε να απευθυνθεί σε ένα ακροατήριο που δεν έχει και την καλύτερη εικόνα για τον περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1. Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός, όντας σε δεινή θέση, επιχείρησε με ανακρίβειες, λογικά άλματα, απειλές και κινδυνολογία να τινάξει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης «σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει στο ερώτημα του Αλέξη Τσίπρα για τον εάν ήταν σε επισύνδεση της ΕΥΠ οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του Predator.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.