Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Βροχερός θα είναι και σήμερα Τρίτη ο καιρός στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη τις πρωινές ώρες θα υπάρχει αραιή συννεφιά, αλλά αργότερα θα συννεφιάσει και από τις μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένονται βροχές και ενδεχομένως τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει και να φθάνει μέχρι τους 18 βαθμούς.

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι αναμένονται οι άνεμοι που θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπερασει το 90%.

Αναλυτικά:

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από το πρωί οι νεφώσεις θα επεκταθούν σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο υπόλοιπο Αιγαίο. Βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στη Μακεδονία, στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης και κατά τόπους στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και στα δυτικά παράκτια. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες από το απόγευμα και θα σημειωθούν λασποβροχές. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 15, στη Θεσσαλία από 4 έως 16, στην Ήπειρο από 4 έως 18, στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 19, στη Δυτική Στερεά από 8 έως 17, στην Πελοπόννησο από 8 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίο και στις Σποράδες από 11 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 19 και στην Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 5 έως 7 μποφόρ. Προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα στραφούν σε δυτικούς 4 έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.