Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κιβωτός του Κόσμου: Στο στόχαστρο λογαριασμοί

Βροχή αποκαλύψεων σημειώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη δράση της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία  έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μετά τις καταγγελίες για κακοποιήσεις μέσα στις δομές, στο επίκεντρο της έρευνας των Αρχών βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα. Πρόκειται για τον πάτερ Αντώνιο και ακόμα τρία άτομα από το στενό περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα πρωταγωνιστούν σε δεκάδες περιστατικά φρίκης με απομόνωση παίδων, ξυλοδαρμούς και ψυχολογικούς εκβιασμούς. Όπως μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για:

  • Τον Π.Σ. παιδαγωγό στη δομή των Ιωαννίνων, ο οποίος ήταν πρώην τρόφιμος της Οργάνωσης και είναι αντιμέτωπος με καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και τιμωρίες.
  • Την Α.Θ. υπεύθυνη της δομής Ιωαννίνων, σύζυγο του Π.Σ., η οποία λέγεται ότι γνώριζε για τις κακοποιήσεις και δεν προχώρησε σε καταγγελία
  • Τον Π.Μ. εργαζόμενο στη δομή του Κολωνού. Περιγράφεται ως νευρικός, απότομος και άτομο που ψυχολογική βία.

 

Όλοι τους βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και αναμένεται να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και φέρονται να έχουν κάνει.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί Αντωνίου – πρεσβυτέρας

Την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μπαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία όσων σχετίζονταν με τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και ο τρόπος κτήσης ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων του πατέρα Αντώνιου, στενών συγγενών του και όσων είχαν σχέση με την οικονομική διαχείριση της Κιβωτού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της οργάνωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.