Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ημέρα ντροπής για την ελληνική δημοσιογραφία από την προπαγάνδα του ΑΠΕ

Ο Περδικάρης έσπασε το κοντέρ της παραπληροφόρησης

Ο τρόπος με τον οποίο το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κάλυψε τις εξελίξεις στις υποκλοπές και τις δηλώσεις των μελών της αρμόδιας επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για την διερεύνηση του σκανδάλου, εξόργισαν κυριολεκτικά το πανελλήνιο.

Ο «οργανισμός του Περδικάρη» και του Μαξίμου παρουσίασε μία ειδυλλιακή πραγματικότητα την ημέρα μάλιστα που αποκαλύπτονται ακόμα και τα πρόσωπα τα οποία παρακολουθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος στο πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό της χώρας.

Τα σχόλια που ακολούθησαν την σχετική ανάρτηση του ΑΠΕ στο Twitter, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε, μπορείτε όμως να επισκεφθείτε το επισυναπτόμενο δημοσίευμα στο Twitter και να τα διαβάσετε

 

Όταν ακόμα και εφημερίδες που παραδοσιακά στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο για πρόβλημα στη λειτουργία του πολιτεύματος και εγείρουν ερωτηματικά ακόμα και για την διεξαγωγή εκλογών υπό αυτούς τους όρους, η προπαγάνδα του ΑΠΕ θυμίζει την ορχήστρα του Τιτανικού.

Με τη διαφορά ότι τους υπεύθυνους για αυτή την αλλοίωση της πραγματικότητας, δεν θα τους κρίνει μόνον ο Θεός…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.