Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εκλογική ετοιμότητα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ετοιμότητα για εκλογές ακόμη και τον Ιανουάριο. Πάνω σε αυτήν την κεντρική ιδέα κινήθηκε η χθεσινή από κοινού-τρίωρης διάρκειας- συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, γεγονός που σημαίνει ότι επισπεύδονται όλες οι διαδικασίες που συνδέονται με την προεκλογική προετοιμασία της Κουμουνδούρου.

 

 Άλλωστε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε προς τα μέλη των δύο οργάνων την επιτάχυνση όλων εκείνων των διεργασιών που θα οδηγήσουν στην ανακοίνωση εν ευθέτω χρόνω των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές.

Την ίδια ώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει να βομβαρδίζει τον κ. Μητσοτάκη που «κρύβεται γιατί είναι ένοχος» με επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή με επίκεντρο το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Στην πέμπτη κατά σειρά επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας τον ρωτά: «Θα βρείτε το θάρρος να έρθετε στη Βουλή για να διαψεύσετε ότι παρακολουθούσατε την εισαγγελέα της ΕΥΠ, τον οικονομικό εισαγγελέα και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ; Θα απευθυνθείτε στην ΑΔΑΕ και τους παρόχους για να μάθουμε την αλήθεια;»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.