Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αναγνώρισε κι άλλους παιδοβιαστές η 12χρονη απ’ τον Κολωνό

Τα πρόσωπα κι άλλων ανδρών που έχουν έρθει σε επαφή μαζί της φέρεται να αναγνώρισε το 12χρονο κορίτσι απ’ τον Κολωνό, που έχει πέσει θύμα συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης με βασικό κατηγορούμενο μέχρι τώρα τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

Το κορίτσι έχει κληθεί να καταθέσει εκ νέου για τον εφιάλτη που βίωσε, καθώς οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης όσους εμπλέκονται, γι’ αυτό και απαιτείται η ταυτοποίησή τους.

Κατόπιν αυτών θεωρείται δεδομένο πως τα επόμενα 24ωρα, αν όχι ώρες, θα υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης για όσους αναγνώρισε η 12χρονη στη συμπληρωματική της κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Μέχρι τώρα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού. Οι αρχές πάντως φέρονται να έχουν εντοπίσει τα ίχνη 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κορίτσι μέσω των διαφόρων προφίλ που διατηρούσε για λογαριασμό της ο Μίχος στην εφαρμογή Blindchat.

Τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υπόθεση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. έκανε γνωστό πως διέγραψε στέλεχός του στη Ρόδο, που ήρθε σε επαφή με το κορίτσι, ενώ το ίδιο έπραξε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πριν από λίγες ημέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.