Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βρομιά και δυσωδία στην υπόθεση της 12χρονης – Προκαλούν οργή με τις απολογίες των βιαστών

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της  υπόθεσης στον Κολωνό τόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας νοσηρές λεπτομέρειες για το τι βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την εξέδιδε.

Καθώς η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης που προκαλούν οργή με τις απολογίες τους, έγιναν γνωστές πληροφορίες για το τι κατέθεσε το παιδί στις αρχές και αυτά παραπέμπουν στην ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας και μαστροπείας.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του παιδιού στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μέρος της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τη βίαζε επανειλημμένα στην αποθήκη του καταστήματός του, υπό την απειλή όπλων και διαπόμπευσης.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο Ηλίας Μίχος της έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της, ενώ έπαιρνε η ίδια τα χρήματα και του τα έδινε. Επίσης, η 12χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ότι η 37χρονη μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στη φρίκη που ζούσε.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον… Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου είπε μόνο από μπ… Αυτός μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε και από π… και π… Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star.

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός», φέρεται να είπε το κορίτσι.

Προκλητικοί

Ισχυρισμούς περί συναίνεσης, υπόνοιες για τη μητέρα, αλλά και επίρριψη ευθυνών στην ίδια την ανήλικη περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολογίες των δύο προφυλακισθέντων.

Ο Ηλίας Μίχος υποστήριξε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ότι το κορίτσι είχε.. συναινέσει στην επαφή και φέρεται να ανέφερε «ό,τι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού».

Προέβαλε, ακόμη τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της γνώριζε τι συνέβαινε με την 12χρονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είπε «πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τί της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει “Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”».

Προκλητικός, όμως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν και ο 42χρονος στην απολογία του, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει τις ευθύνες πάνω στην ίδια την 12χρονη. Ο Ιωάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην ανακρίτρια «η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Αναζητούν κι άλλα τυχόν θύματα

Στο μεταξύ η πλευρά της μητέρας κάνει λόγο για ύπαρξη καταγγελιών και από άλλα εν δυνάμει θύματα του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη, καθώς και για την ύπαρξη «κυκλώματος».

«Ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν. Αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία», ανέφερε ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δείχνοντας την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.