Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πώς η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς μετατράπηκε σε «οφσόρ» με σημαία ευκαιρίας

Πώς η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς μετατράπηκε σε «οφσόρ» με σημαία ευκαιρίας

Γιατί η ΝΔ δεν διέγραψε άμεσα τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή του Κολωνού; Αυτό το ερώτημα πλανάται στα χείλη κάθε ψηφοφόρου της παράταξης, που στην πλειοψηφία τους είναι οικογενειάρχες, «νοικοκυραίοι» όπως απαξιωτικά τους αποκαλούσε το «εκσυγχρονιστικό μπλοκ» που με αριστερό μανδύα πέρασε τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας.

«Φταίει το καταστατικό», διαρρέουν από την Πειραιώς, το οποίο «τροποποιήθηκε» και για να διαγραφεί ενα μέλος του κόμματος, απαιτείται πλέον η τελεσίδικη απόφαση ενοχής από την ελληνική δικαιοσύνη.

Με αυτή τη λογική λοιπόν, ο Νίκος Γεωργιάδης του οποίου το αδίκημα παραγράφηκε, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέλος της Ν.Δ. Όπως άλλωστε θα μπορούσε να είναι και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς η καταδίκη του είναι πρωτοδίκη…

Ακόμα χειρότερα, ο κατηγορούμενος του Κολωνού, μέλος της Ν.Δ. σε αναστολή, εάν με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρει να αναβάλλει τη Δίκη και να παραγράφουν τα αδικήματα του, μπορεί στο απώτερο μέλλον να επιστρέψει με «τυμπανοκρουσίες» στο κόμμα.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Δείτε το σκάνδαλο της Siemens, όπου το κακούργημα κατά του έθνους με ζημιά 2 δις ευρώ τα οποία οι Έλληνες κλήθηκαν να αποπληρώσουν πολλαπλάσια, απλώς παραγράφηκε! Το ίδιο έγινε και με επιμέρους πτυχές του τεράστιου σκανδάλου της Novartis. Ενός σκανδάλου που έπειτα από την πανδημία δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως οικονομικό σκάνδαλο, αλλά ως ένα έγκλημα το οποίο συνέβαλε στις τεράστιες απώλειες ανθρώπινων ζωών, λόγω της αποδυνάμωσης του ΕΣΥ.

Το πλέον φρικτό; Όλες αυτές οι βρωμερές υποθέσεις, φαίνεται να συγκαλύπτονται επί κυβέρνησης Ν.Δ. Της παράταξης που μέχρι πριν λίγα χρόνια μπορούσε να υπερηφανεύεται για το ηθικό της πλεονέκτημα, για την απουσία επίορκων υπουργών, για το γεγονός ότι «γαλάζιοι» ουδέποτε κόσμησαν το εδώλιο ειδικού δικαστηρίου, με εξαίρεση φυσικά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στην μεγαλύτερη αλλοίωση της έννοιας του δικαίου, στην μεταπολίτευση.

Όπου ο ακέραιος εισαγγελέας, διοικητής της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή και πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, εμφανίζεται ως «κατηγορούμενος» μαζί με την έντιμη εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη και ως κατήγορος εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος! Ο άνθρωπος δηλαδή που εξάλειψε την απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας από την Ελλάδα ως κρατικός λειτουργός διορισμένος από την κυβέρνηση της ΝΔ του Καραμανλή, βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενος από την λαθροχειρία της Μεταλλαγμένης Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αυτή είναι η πλέον τρανταχτή απόδειξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα όχημα με σημαία ευκαιρίας, ώστε να επιβιβάζονται ακόμα και τα καθιζήματα της πολιτικής, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την Ρηγίλλης.

Τα «άκρα» με τα οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί ο Κώστας Καραμανλής για να κρατήσει την «καρέκλα», σήμερα έχουν καταλάβει τις καίριες υπουργικές «καρέκλες» ορίζοντας την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και κατεπέκταση τις τύχες ενός ολόκληρου λαού.

Υβριστές της παράταξης, συκοφάντες ιστορικών στελεχών της, πραγματικά «λαθρόβια» της πολιτικής, σήμερα ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον ηγέτη, αλλά και στους διάφορους «Μίχους» της ανωμαλίας και της εκτροπής.

Το κόμμα που χτυπήθηκε όσο κανένα άλλο από την τρομοκρατία, σήμερα φιλοξενεί στα ψηφοδέλτια του αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, υβριστή των θυμάτων της 17 Νοέμβρη!

Η παράταξη που προέβαλε το επικό βέτο στο Βουκουρέστι, μετατράπηκε στο κόμμα που χαρακτηρίζει «ιστορική» την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Η παράταξη που πολέμησε τον «Αρχιερέα της διαπλοκής», ενσωμάτωσε και στηρίζει τους εγκληματίες που έβγαλαν τα κλεμμένα του ελληνικού λαού μέσω του χρηματιστηρίου, σε λογαριασμούς στην Ελβετία!

Τι όμως να περιμένει κανείς από ένα κακοποιημένο κόμμα που αναβάθμισε τον Λιγνάδη, βάσισε την επικοινωνιακή του πολιτική στον Φουρθιώτη (που εχθές ξεπλύθηκε και αυτός), υιοθέτησε τους υβριστές του και φωτογραφήθηκε με τον παιδοβιαστή του Κολωνού;

Όσοι μετέτρεψαν την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που επανέφερε την δημοκρατία στην Ελλάδα, σε οφσόρ της πολιτικής μεσημέρι ευκαιρίας για ανώμαλους, απατεώνες, καταχραστές και υβριστές κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν. Διότι τα καταστατικά μπορούν να τροποποιούνται, το ήθος, η αξιοπρέπεια, η φιλοπατρία, η ευσέβεια και η αγάπη για το δίκαιο, είναι υπερχρονικές αυταξίες του έθνους και δεν επιδέχονται «τροποποίησης».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.