Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«ΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ!» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ από τον Κ. Τζαβάρα για τον Πάτση…

Έπεσαν από τα σύννεφα στη ΝΔ και ειδικότερα στο Μέγαρο Μαξίμου για τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση που τελικώς τέθηκε, μόλις χθες, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Όχι δα…

Το προ διετίας και πλέον πρωτοσέλιδο όπως και τα άλλα σχετικά δημοσιεύματα της “δημοκρατίας” υπάρχουν για να θυμίζουν. Αλλά δεν είναι μόνον αυτά!

Όταν λοιπόν τον Φεβρουάριο του 2020 η εφημερίδα  έκανε τη σχετική αποκάλυψη υπό τον τίτλο “Βουλευτής με εισπρακτική”, ο κ. Πάτσης εμφανίστηκε σε τοπικό κανάλι των Γρεβενών και ρωτήθηκε σχετικά.

Ποια ήταν η απάντηση που έδωσε; Επί λέξει: “Για να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας… Όλα αυτά έχουν χιλιοειπωθεί και έχουν κριθεί. Και έχουν κριθεί και από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος όπου πάρα πολλοί προσπάθησαν να του περάσουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα λασπολογώντας”.

Άρα, κατά τον ίδιο τον κ. Πάτση, ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε από την αρχή…

Στην ίδια συνέντευξη, ο βουλευτής είχε “καρφώσει” μάλιστα και τον Κ. Χατζηδάκη λέγοντας ότι επί των ημερών του το 2009 είχε περάσει ως υπουργός Ανάπτυξης στην τότε κυβέρνηση της ΝΔ το νόμο “περί εισπρακτικών εταιρειών και εταιρειών ενημερώσεως κοινού”!

Πάμε χρονικά πιο πίσω: Πριν πάρει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή για τα Γρεβενά το 2019 ο Ανδ. Πάτσης, είχε πάρει το κομματικό “χρίσμα” για να αποκτήσει πολιτική οντότητα και να μπορεί να δραστηριοποιείται αναλόγως εν όψει των εκλογών. Έγινε συγκεκριμένα μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ. Όπως μαθαίνει ωστόσο η στήλη από τους “κοριούς” της, υπήρξαν σοβαρές ενστάσεις από παλαιά, δοκιμασμένα και έντιμα μέλη του τομέα τα οποία γνώριζαν πολύ καλά τις εκκρεμότητες που είχε με την Δικαιοσύνη και όχι μόνο, λόγω της ενασχόλησής του (και) με τα ποδοσφαιρικά.

Όταν ενημέρωσαν λοιπόν -και εν είδει διαμαρτυρίας- τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα που ήταν τότε υπεύθυνος του Τομέα, εκείνος -δηλώνοντας ουσιαστικά αδύναμος να πράξει οτιδήποτε- τους απάντησε ότι το όνομα του κ. Πάτση του είχε σταλεί από την ηγεσία του κόμματος, κατονομάζοντας μάλιστα την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν ήταν πάντως και η μόνη που είχε δώσει … “συστατική επιστολή”.

Από τα Γρεβενά τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πάτσης -θεωρώντας την έδρα “κλειδωμένη” για λογαριασμό του- προτιμούσε να περνά τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα ρίχνοντας το βάρος στις επαγγελματικές και επιχειρηματικές (λίαν προσοδοφόρες, όπως προκύπτει) δραστηριότητές του. Το τελευταίο “ρουσφέτι” που έκανε πάντως ήταν η “μεσολάβηση” ώστε να εκδοθεί από τον υφυπουργό Γ. Αμυρά η εγκύκλιος για την “ατομική ξύλευση”. (Ναι, αυτή τη …λύση βρήκαν εκεί για τον παγωμένο χειμώνα και το ενεργειακό πρόβλημα!)

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.